Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy da się kupić konto w Korei?

wilcykiel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, mam pytanie, chciałbym zagrać na koreańskim serwerze lol'a ale tam do rejestracji potrzeba kssn . I tu moje pytanie czy ma ktoś z was dać konto w Korei albo orginalny kssn czy też ma ktoś na sprzedaż, albo wie gdzie kupić konto / kssn. Nie obchodzą mnie kssn generatory oraz, zdaje sobie sprawę z dużego pingu wiec proszę nie spamic ze to bez sensu pzdr.

07b0pe452q46_t.jpg

Pozdro dla wszystkich junglerów :*

Opublikowano

Nie wiem czy przypadkiem handel kssn jak i ogolne uzytkowanie cudzego kssn jest nielegalne

co ci da kssn jak musisz miec do tego imie (przypisane do kssn) i koreanski nr telefonu?

a listy kssn mozna znalesc 

a konta jeszcze szybciej kupic

­

Opublikowano

Owszem da się, lecz nie polecam, lepiej kupić same KSSN (co po niektórzy koreańczycy "sprzedają" swój kssn (tylko i wyłącznie do takich rzeczy pokroju gier itp.) albo poszukać generatorów KSSN (nie wszystkie działają [ jakieś 3 lata temu na 100% działały bo rejestrowałem się dzięki  takiemu generatorowi na koreańskie DBO])

DR5ChPt.png

Opublikowano

@bronz smurf po co sie wypowiadasz jak sie nie znasz on tam mieszka.

tak da sie kupic ale po ip ci od razu zablokuja bo jezeli masz komputer z poza korei to wykrywa

Bullet for my Valentine <3

Opublikowano

tak da sie kupic ale po ip ci od razu zablokuja bo jezeli masz komputer z poza korei to wykrywa

zmiana ip i jechanka
Opublikowano

@1361622928-U485574.pngAsheBitch co z tego że zmiana ip jak będazie napierdalał z 300/400 pingu nie da się tak grac bozamiast chodzić to będziesz tepał sie.

chodzilo mi o tego bana na ip, co do pingu to tak

Opublikowano

Kij mnie obchodzi, że mieszka w skośnolandi?  Nie jest koreańczykiem co jest równoznaczne, ze powinien mieć bana ale Riot ma to gdzieś bo jest streamerem.

Opublikowano

Flipiński ma konto koreańskie, posiada pesel i nadal posiada konto? Jak to możliwe?

Musisz mieć obywatelstwo koreańskie i obowiązkowy PESEL. Jak Cię Rito wykryje to po koncie i po kasie... nie ważne że grasz w Europie czy gdzieś indziej, możesz przecież przebywać poza krajem Korei nieprawdaż? Nikt Ci tego nie może zabronić, dlatego warto się 'zabezpieczyć'! :v

@wilcykiel dzięki za poprawienie! :) ale tutaj sprawdza się to, że nie trzeba być w Korei żeby grać na tym serwerze! :)

Opublikowano

Flipiński ma konto koreańskie, posiada pesel i nadal posiada konto? Jak to możliwe?

Musisz mieć obywatelstwo koreańskie i obowiązkowy PESEL. Jak Cię Rito wykryje to po koncie i po kasie... nie ważne że grasz w Europie czy gdzieś indziej, możesz przecież przebywać poza krajem Korei nieprawdaż? Nikt Ci tego nie może zabronić, dlatego warto się 'zabezpieczyć'! :v

To nie jest konto Flipina a jego znajomego który mieszka w Korei :)

07b0pe452q46_t.jpg

Pozdro dla wszystkich junglerów :*

Opublikowano

Kolega Flipina sam zaproponował mu zrobienie seri, z tego co tam mówił to studiuje w Korei :) Sądzę że za samo granie na koreańskim serverze nie dostaniesz bana, oni tam mają zupełnie inaczej nastawione community. Wątpie też by udało Ci się zrobić konto, raczej musiał byś kupić na ebay etc.

x

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...